O podjetju

Podjetje Elektra inženiring d.o.o. je eden izmed vodilnih izvajalcev elektroinštalacij v Sloveniji. Za nami je že 100 let uspešnega poslovanja tako doma kot v tujini.

Naša vizija

Smo sodobno, dinamično podjetje s posluhom za uporabnike. Tudi v prihodnje bomo ostali usmerjeni v spodbujanje strokovnosti in skrb za zadovoljstvo strank. Neprestano iščemo nove tržne niše in priložnosti na področju elektro inštalacij, s čimer želimo soustvarjati in sooblikovati okolje, v katerem delujemo.

Naše poslanstvo

Zaupanje partnerjev, zadovoljstvo zaposlenih in odgovorno poslovanje so naše temeljne vrednote. Pri delu nas vodi strokovnost, zato za svoje zaposlene organiziramo različna izobraževanja, kjer izpopolnjujejo svoje znanje in se seznanjajo z najnovejšimi trendi v industriji. Zaposleni so naše največje bogastvo. Skupaj z njimi izboljšujemo življenja ljudi okoli sebe, zato veliko pozornosti posvečamo oblikovanju dobrega delovnega okolja in medsebojnih odnosov v podjetju.

Certifikati

Zadovoljne stranke so največje merilo uspeha. Certifikati pa podjetju dvignejo kredibilnost in so dokaz zanesljivost ter nesporne strokovnosti. To so naši certifikati: Kiwa International Cert GmbH, SGU Managementsystem Zertifikat SCC**, Uneingescränktes Zertifikat, AAA certifikat odličnosti, ki ga podeljuje inštitut Bisnode.

Zgodovina

Naše prednosti

Strokovna in kvalitetna izvedba storitev

Vgradnja kvalitetnih materialov

Točnost

Fleksibilnost

Strokovni servis, vzdrževanje in svetovanje

Profesionalen odnos do investitorjev

Naša najpomembnejša dejavnost

Elektroinštalacije so naša osnovna dejavnost in ob stoletnici poslovanja se lahko pohvalimo z dragocenimi izkušnjami. Te so nam služile kot osnova za oblikovanje visoko usposobljenih ekip, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo in pristop.

Jakotočne elektroinštalacije

izdelava kabelskih polic in kanalov, elektroenergetske naprave, transformatorske postaje, stikalne omare, sistemi za neprekinjeno delovanje, UPS, razsvetljava, elektro motorni pogoni, vtična gnezda...

Šibkotočne elektroinštalacije

izdelava kabelskih polic in kanalov, telekomunikacijske in mrežne napeljave, ozvočenje in konferenčni sistemi, antenski sistemi, inteligentni sistemi, sistemi za centralni nadzorni sistem, protivlomni in varnostni sistemi, krmiljenje razsvetljave - KNX, strojna krmiljenja...

vents
Reference