Prinašamo ravnotežje v energiji

SUN

fotovoltaika

STORM

električne polnilnice

CLOUD

hranilniki energije

WIND

električni avtomobili

Elektra Balance

Balance je ekosistem, ki ga ponuja Elektra in omogoča povezljivost in uravnoteženo delovanje vse elementov v sistemu. Elektra zagotavlja uravnotežen sistem oskrbe in porabe z elektriko. Ne gre samo za električne avtomobile ali električne polnilnice ampak za kompleten ekosistem, ki zagotavlja samooskrbo in brezogljično energijo. Zavedamo se, da bomo le skupaj lahko dosegli ekološke in energetske cilje, ki smo si jih zadali:

Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%. 100% električna mobilnost do leta 2055. Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%. 100% električna mobilnost do leta 2055.

Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%. 100% električna mobilnost do leta 2055. Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%. 100% električna mobilnost do leta 2055.

Čeprav so te letnice od nas oddaljene, čas teče dalje in pravi čas, da naredimo korake, je tu.

Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%.x 100% električna mobilnost do leta 2055.x Zmanjšanje toplogrednih plinov v prometu do leta 2055 za 70%.x 100% električna mobilnost do leta 2055.x

Elektrini strokovnjaki vam pomagajo izbrati, uporabljati in vzdrževati vse deležnike v ekosistemu, da dosežete želene cilje. Pomagajo jo vam z nasveti pri izbiti fotovoltaike, električnih polnilnic, shranjevalnikov energije,  zbiri električnega avta in vam skupaj skupaj profesionalno zmontirajo in vam svetujejo kako najbolje upravljati ekosistem z naprednimi uporabniškimi programi.

Elektrini strokovnjaki vam pomagajo izbrati:

Ustrezno fotovoltaiko za vaš objekt.

Kvalitetno električno polilnico za vaše e-vozilo.

Primerno kapaciteto in lastnosti energijskih zalogovnikov.

Električna vozila in priključne hibride, ki ustrezajo vašemu načinu vožnje.

Elektra Balance rešitve

SUN

Gibalo vsega na zemlji

TUDI DO 14% LETNI DONOS PRI SONČNI ELEKTRARNI

Z lastnim fotovoltaičnim sistemom proizvajate lastno solarno električno energijo, kar je za vas tudi cenovno ugodnejše kot pri oskrbovalcu z energijo. Poleg tega postajate nedvisni in samooskrbi. Fotovoltaični sistem vam zagotavlja tudi dolgoročno zanesljivost cen. Osredotočite se dejavnosti, ki jih imate radi, pridobivanje elektrike pa prepustite soncu.

Naj vas nič ne preseneti.

Stroški za plačilo porabljene električne energije bodo bistveno nižji.

Lastno elektrarno lahko financirate na različne načine v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi.

Življenjska doba sončne elektrarne lahko dosega tudi 30 let.

SUBVENCIJE

Višina subvencije oz. nepovratne finančne spodbude Eko sklada znaša 180,00 EUR za 1 kVA inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo, in sicer za največ 80 % vsote priključnih moči odjemnih mest. Predmet javnega poziva so subvencije za nove naložbe nakupa in vgradnje naprav za individualno in skupnostno samooskrbo gospodinjskih odjemalcev ali malih poslovnih odjemalcev z električno energijo, ki električno energijo proizvajajo z izrabo sončne energije.

Povezave:
Več o subvenciji.

 

KREDITI

Predmet javnega poziva je ugodno kreditiranje občanov za okoljske naložbe, ki se bodo izvajale na območju Republike Slovenije.

Obrestna mera:
trimesečni EURIBOR +1,3 %

Odplačilna doba:
največ 10 let za vse ukrepe, razen za ukrep gradnje ali nakupa skoraj nič-energijskih stavb ter v obsežnejšo obnovo stavb, ki vključuje izvedbo najmanj treh ukrepov, ki so predmet tega poziva, za katere odplačilna doba lahko znaša največ 20 let

Povezave:
Informacije o kreditih za fizične osebe.

SUBVENCIJE

Višina subvencije oz. nepovratne finančne spodbude Eko sklada znaša 180,00 EUR za 1 kVA inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo, in sicer za največ 80 % vsote priključnih moči odjemnih mest.. Predmet javnega poziva so subvencije za nove naložbe nakupa in vgradnje naprav za individualno in skupnostno samooskrbo gospodinjskih odjemalcev ali malih poslovnih odjemalcev z električno energijo, ki električno energijo proizvajajo z izrabo sončne energije.

Povezave:
Več o subvenciji.

 

KREDITI

Postavitev oziroma rekonstrukcijo ali razširitev objektov in naprav za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov energije, ki bodo pridobile ali ohranile deklaracijo za proizvodno napravo za pridobivanje električne energije na obnovljive vire, skladno z vsakokrat veljavnimi predpisi. Kredit se odobri v deležu (%) od vrednosti priznanih stroškov naložbe. Najvišji delež kredita je 80% priznanih stroškov naložbe.

*Pri poslovnem najemu električnega vozila ali hibrida, vam ponujamo tudi financiranje za fotovoltaiko.

Povezave:
Več o spodbudi.

STORM

Spremembe so stalnica

10x HITREJŠE POLNJENJE BATERIJE

Pomembnost varovanja okolja je postaja stalnica človeške narave. Zato se zavzemamo za emobilnost, kjer potrebujete združljivo kvalitetno napravo za vaše premikajoče konjičke. Naprave za polnjenje elektriktičnih vozil in priključnih hibridov so različnih lastnosti glede na vaše potrebe in vozni park. Vedno pa naprave zagotavljamo nemoteno in učinkovito delovanje.

Z domačo električno polnilnico je vaše e-vozilo napolnjeno hitreje in varneje kot preko običajne gospodinjske vtičnice. Polnilnice poleg priročne in enostavne uporabe lahko omogočajo še pametno upravljanje s porabo elektrike in integracijo v pametni dom.

Elektrini storkovnjaki poskrbimo za vse, od dostave hišne električne polnilnice do strokovne montaže, nudimo vam še tehnično podporo in vzdrževanjem pa ostajamo z vami tudi po namestitvi.

Polnilnice poleg priročne in enostavne uporabe lahko omogočajo še pametno upravljanje s porabo elektrike in integracijo v pametni dom.

Preko aplikacije lahko spremljate stanje polnilnice in imate kontrolo in prikaz polnitev.

Polnilne postaje THUNDER

Elektrini strokovnjaki so na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja razvili polnilnice za električna vozila, ki so namenjana za vaš dom (hiše, vikende, apartmaje, stanovanjska naselja), Pametne polnilnice omogočajo povezljivost in med njimi lahko izbere ražlično moč polnjenja, ki ustreza vašemu priključku in vozilu. Elektrini strokovnjaki smo z vami pri nakupu, svetovanju, priključitvi in nudimo podporo pri uporabi električne polnilnice tudi po priključku.

Prenesite si THUNDER brošuro!

 

FINANCIRANJE

Uredimo vam plačilo preko plačilnih kartic na obroke.

Polnilne postaje STORM in THUNDER

Elektrini strokovnjaki so na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja razvili polnilnice za električna vozila, ki so namenjana za poslovne stavbe, trgovske centre, javne ustsnove, javne garaže, prireditvene objekte. Z električno polnilnico za poslovne uporabnike je vaše ali strankino e-vozilo napolnjeno hitreje in varneje kot preko običajne vtičnice. Polnilnice poleg priročne in enostavne uporabe lahko omogočajo še pametno upravljanje s porabo elektrike in integracijo v pametno poslovno stavbo. Lahko izbirate med dodatnimi možnostmi glede plačevanja za polnjenje, načina uporabe, identifikacije uporabnika, povezljivosti z mobilnim omrežjem, etc. ELektrini storkovnjaki poskrbimo za vse, od dostave poslovne električne polnilnice do strokovne montaže, nudimo vam še tehnično podporo in vzdrževanjem pa ostajamo z vami tudi po namestitvi.

Prenesite si STORM brošuro!

 

FINANCIRANJE

Skupaj s podjetjem GRENKE Leasing vam uredimo financiranje pri nakupu električne polnilnice.
V primeru poslovnega najema elektirčnega vozila ali hibrida vam pri nakupu električne polnilne postaje omogočimo poslovni najem le-te.

CLOUD

Včasih je potreben tudi počitek

BODI NEODVISEN

Čisto solarno električno energijo, ki jo proizvede fotovoltaični sistem, začasno shranite in jo pozneje uporabite za polnjenje električnega vozila. Tako ste lahko skoraj neodvisni od dobavitelja električne energije.

Elektrini strokovnjaki vam pomagajo izbrati ustrezno kapaciteto in lastnost energijskih zalogovnikov.

Bodite neodvisni in pripravljeni na vse.

Izkoristiti moderne tehnologije sebi v prid in obvladujte energijo.

Nikoli več brez elektrike.

SUBVENCIJE, KREDITI BODO KMALU NA VOLJO!

SUBVENCIJE, KREDITI BODO KMALU NA VOLJO!

WIND

Zakaj ne bi uživali življenja?

DO 80% MANJŠI STROŠKI ZA GORIVO, 80% PRIHRANEK PRI BONITETI

Ferdinand Porsche je sicer svoje danes po vsem svetu znano podjetje ustanovil šele leta 1948, a svoj prvi avtomobil je načrtoval in izdelal že leta 1898 kot 22-leten fant. o je bila pravzaprav kočija z dvema vrstama sedežev, ki za pogon ni uporabljala motorja na fosilna goriva, temveč primerljivo drobcen elektromotor. Precej časa je minilo, da si lahko izberete električno vozilo, ki bo zadostilo vašim potrebam. Razvoj gre bliskovito naprej in skupaj lahko dosežemo cišti planet. Tudi z uporabo električnih vozil.

Privarčujte pri gorivu in vzdrževanju.

Bodite aktivni pri zmanjšanju toplogrednih plinov in poskrbite, da bodo vaši otroci živeli v čistejšem okolju.

Elektrini storkovnjaki vam pomagajo pri izbiri električna vozila ali priključnega hibrida, ki ustrezajo vašemu načinu vožnje in vašim potrebam.

Uživajte v novih tehnologijah, ki jih prinaša električni pogon.

SUBVENCIJE

6.000 EUR za nakup novega/testnega električnega vozila brez emisij CO2 in za vozilo, predelano na električni pogon, kategorije M1.

Povezave:
Več o subvenciji.

 

KREDITI

Kredit lahko pridobite za nakup novih ali rabljenih osebnih avtomobilov, motornih koles, koles z motorjem in koles (pedelec, e-bike ipd.) na električni ali hibridni pogon (kombinacija elektro motorja in motorja z notranjim izgorevanjem), pri katerih znašajo emisije CO2 v kombiniranem načinu vožnje, največ 85 g/km.

POSLOVNI NAJEM VOZIL

Poslovnim uporabnikom omogočamo poslovni najem električnih in hibirdnih vozil. Znamko vozila lahko izberete, mi poskrbimo, da bo vaš najem enostaven in udoben. Hkrati privarčujte pri stroških goriva in vzdrževanjui ali pa vozilo kot boniteto priskrbite za zaposlenega in korisitite samo 0,3% stopnjo obdavčitve za bonitete električnih in hibridnih vozil.

 

SUBVENCIJE

6.000 EUR za nakup novega/testnega električnega vozila brez emisij CO2 in za vozilo, predelano na električni pogon, kategorije M1.

Povezave:
Več o subvenciji.

 

KREDITI

Privoščite si voziol na električni ali hibridni pogon (kombinacija motorja z notranjim izgorevanjem in enega ali več elektromotorjev) za cestni promet, pri katerih emisije CO2 v kombiniranem načinu vožnje, po podatkih proizvajalca, ne presegajo 110 g/km.

Povezave:
Več o kreditih.

Vse instalacijske elemente vam profesionalno zmontiramo (instalacije, krmilniki, kabli za polnjenje avtomobila…) in povežemo s pametnim Elektrinim nadzornim sistemom, ki vam daje zanesljivost in uravnoteženo uporabe energije.

Tukaj smo za vas, da skupaj naredimo korak v boljšo prihodnost za vse nas.
VSTOPITE V KONTAKT